ReCreateX
Perfection in recreation
Skip Navigation Links Go!  
ReCreateX: Perfection in recreation
ReCreateX is een softwarepakket dat als totaaloplossing kan dienen bij het informatiseren van sport-, cultuur-, jeugd- en recreatiedienst.

ReCreateX is eenvoudig in gebruik en is zo ontworpen dat elke gebruiker in een minimum van tijd het pakket kan aanleren.

ReCreateX is een zeer flexibel pakket. Alles kan gepersonaliseerd worden naar wens.

ReCreateX is ongelimiteerd in aantal gebruikers. Het pakket kan stand-alone draaien of in een netwerkomgeving met honderden gebruikers.

De mogelijkheid bestaat dat verschillende diensten bepaalde data met elkaar delen. Zo is het mogelijk dat alle diensten hetzelfde klantenbestand beheren, maar ieder zijn eigen activiteiten.

Het pakket is volledig windows gebaseerd en sterk geïntegreerd met Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, ...)

Alle gegevens uit ReCreateX kunnen geëxporteerd worden naar MS Word, MS Excel, PDF en andere. Ook kunnen alle lijsten en documenten geprint, gefaxt, geëmaild en geconverteerd worden.

Op technologisch vlak is ReCreateX het neusje van de zalm. Het is namelijk ontworpen met de laatste Microsoft technologie (Microsoft .NET 2.0). Het pakket oogt 'hedendaags' en levert de klant de zekerheid van een steeds 'up-to-date' pakket.

Tot slot is het programma zeer eenvoudig te installeren via de Quick Installation Guide. Door de updates/upgrades van het pakket via de 'Live update' procedure beschikt de klant steeds over de meest  recente versie.